Menu

Schoorsteenvegen Overveen

Schoorsteenvegerij Feije uit Haarlem is werkzaam als schoorsteenveger in Overveen.

Onze activiteiten in Overveen zijn onder andere schoorsteenvegen, camera-inspectie, het leveren en plaatsen van RVS flexibele voeringen, verwijderen van vogelnesten, reinigen van mechanische ventilatie kanalen en units, leveren en plaatsen van RVS dubbelwandig geïsoleerde systeemkanalen, het leveren en plaatsen van schoorsteen (sier) kappen en het leveren en plaatsen van houtkachels.

Schoorsteenvegerij Feije is ASPB opgeleid Erkend Gediplomeerd Gezel & Meester Schoortseenveger en ons werkgebied strekt zich verder uit in de omgeving van Overveen.

Wij zijn verder werkzaam in Kennemerland, IJmond, Duin & Bollenstreek en de Haarlemmermeer.

Ga naar www.feije.nl voor meer informatie.

Wachtlijst, OPLICHTING, Corona maatregelen, vaste klanten en bereikbaarheid

WACHTLIJST                                                                                                  Bijgewerkt op 26-11-2021

De grote stroom aanvragen door onze vaste klanten blijft binnenkomen en het stookseizoen is weer van start. Om onze vaste klanten, die tijdig hebben aangegeven wanneer zij graag een afspraak willen hebben, goed van dienst te kunnen zijn, werken wij met een wachtlijst voor nieuwe aanvragen. De wachtlijst is op dit moment minimaal 16 weken en de wachttijd zal weer oplopen naarmate het stookseizoen vordert.

Als u nog geen klant bent kunt u natuurlijk uw aanvraag voor het uitvoeren van veeg- of schoonmaak werkzaamheden doen. Gebruikt u hiervoor ons contactformulier

Voor het (ver)bouwen of renoveren van een rookkanaal of andere bouwwerkzaamheden kunt u een offerte aanvragen via ons offerte-formulier. Gebruik dit formulier NIET als u een schoorsteen wilt laten vegen!

OPLICHTINGSPRAKTIJKEN!!!

Via klanten in Hoofddorp/Nieuw-Vennep en Lijnden hebben wij vernomen dat er weer bedrijven (uit Brabant) langs de deur komen, zeggen van Schoorsteenvegerij Feije te zijn en hun dienstverlening aanbieden. DIT ZIJN GEEN MEDEWERKERS VAN ONS!

Wij komen alleen op UW verzoek bij u langs, nadat u zelf eerst, via ons contactformulier, een verzoek heeft ingediend, wij met u een afspraak hebben gepland en deze ook aan u bevestigd hebben. Op een andere manier hebben wij nooit gewerkt en zullen wij ook niet gaan werken. Ons werkgebied is beperkt en wij hebben een wachtlijst (zie het kopje hierboven) van meer dan 4 maanden, waardoor wij zeker geen tijd hebben om random bij mensen aan te bellen en diensten aan de deur te verkopen.

Als u toch iemand aan de deur krijgt die zegt van Schoorsteenvegerij Feije te zijn, vraagt u dan naar zijn naam en bekijkt u met welke auto hij gekomen is. Wij hebben namelijk maar 1 bus rondrijden die duidelijk zichtbaar voorzien is van onze bedrijfsnaam, ons telefoonnummer, de website en ons logo (zie foto's in de banner bovenaan deze website). Ook moet de schoorsteenveger een factuur op uw gegevens, voorzien van onze volledige gegevens en logo, kunnen overleggen met daarop gespecificeerd de vooraf afgesproken werkzaamheden. Klopt er iets niet?! Laat deze mensen dan niet binnen, meldt het bij ons en maak melding van een poging tot oplichting bij de politie. Alleen zo kunnen deze bedrijven aangepakt worden.

Mocht u deze mensen wel binnen laten en met de tijd zou u hinder of schade ondervinden door werkzaamheden die deze bedrijven wel/niet hebben uitgevoerd, dan is er niemand die aansprakelijk gesteld kan worden. Gerenomeerde schoorsteenvegers hebben het druk, werken alleen op afspraak en weten altijd welke werkzaamheden er vooraf zijn afgesproken. Alleen zo weet u wie u in huis haalt.

CORONA MAATREGELEN

Met in acht neming van alle maatregelen aangaande Corona kunnen wij gelukkig door met het uitvoeren van onze werkzaamheden. U kunt gewoon afspraken met ons plannen en als u dat wenst kunnen wij zelfs met een gelaatsmasker op de werkzaamheden voor u uitvoeren. Wel vragen wij u om, als u of uw familieleden klachten ervaren, de afspraak te verzetten naar een later tijdstip, net als dat u dat bij een griepje zou doen. Wij voeren namelijk ook werkzaamheden uit bij mensen die tot de risicogroep behoren en willen hen niet onnodig in gevaar brengen.

VASTE KLANTEN

De jaarlijkse Gele mailing aan onze vaste klanten is inmiddels aan iedereen verstuurd. U kunt daarmee weer inloggen op het gedeelte van onze website, bedoeld voor vaste klanten en uw voorkeuren aangeven. Mocht u nog geen mailing hebben ontvangen, neem dan even contact met ons op voor het controleren van uw mailadres.

                                                                            Stempel 50 jaar SV

BEREIKBAARHEID

Wegens drukte en wisselende bereikbaarheid van ons kantoor hebben wij besloten om onze telefonische bereikbaarheid aan te passen. Vanaf heden zijn wij op woensdagen tussen 9.00 - 17.00 uur telefonisch bereikbaar. Krijgt u ons telefonisch niet te pakken of is het geen woensdag? Vult u dan het contactformulier in en laat uw bericht achter. Zo bereikt u ons altijd, op het moment dat het u uitkomt.