Menu

Schoorsteenvegen Heemstede

Schoorsteenvegerij Feije uit Haarlem is werkzaam als schoorsteenveger in Heemstede.

Onze activiteiten in Heemstede zijn onder andere schoorsteenvegen, camera-inspectie, het leveren en plaatsen van RVS flexibele voeringen, verwijderen van vogelnesten, reinigen van mechanische ventilatie kanalen en units, leveren en plaatsen van RVS dubbelwandig geïsoleerde systeemkanalen, het leveren en plaatsen van schoorsteen (sier) kappen en het leveren en plaatsen van houtkachels.

Schoorsteenvegerij Feije is ASPB opgeleid Erkend Gediplomeerd Gezel & Meester Schoortseenveger en ons werkgebied strekt zich verder uit in de omgeving van Heemstede.

Wij zijn verder werkzaam in Kennemerland, IJmond, Duin & Bollenstreek en de Haarlemmermeer.

Ga naar www.feije.nl voor meer informatie.

Wachtlijst, OPLICHTING, vaste klanten en bereikbaarheid

WACHTLIJST                                                                                                  Bijgewerkt op 6-8-2022

De grote stroom aanvragen door onze vaste klanten blijft binnenkomen ondanks dat het stookseizoen al weer voorbij is. Om onze klanten die in de afgelopen 3 jaar werkzaamheden hebben laten verrichten en die tijdig hebben aangegeven wanneer zij graag een afspraak willen hebben, goed van dienst te kunnen zijn, werken wij met een wachtlijst voor nieuwe aanvragen. Door de grote drukte is de wachtlijst is op dit moment meer dan 28 weken en wij hebben geen zicht op een terugloop. 

Als u nog geen klant bent kunt u natuurlijk uw aanvraag voor het uitvoeren van veeg- of schoonmaak werkzaamheden doen. Gebruikt u hiervoor ons contactformulier. U bent nog steeds van harte welkom, echter, houdt u er rekening mee dat wij pas op z'n vroegst in het voorjaar van 2023 bij u terugkomen en tussentijds geen berichtgeving sturen in reactie op uw aanvraag. Tussentijdse verzoeken om de stand van de wachtlijst zullen niet beantwoord worden om verdere vertraging te voorkomen.

Voor het (ver)bouwen of renoveren van een rookkanaal of andere bouwwerkzaamheden kunt u een offerte aanvragen via ons offerte-formulier. Gebruik dit formulier NIET als u een schoorsteen wilt laten vegen!

OPLICHTING

Ons bereiken nog steeds berichten dat er onder onze naam iemand willekeurig klanten opbelt en afspraken maakt. Deze afspraken worden dan niet nagekomen, of de zogenaamde schoorsteenveger staat weken later "spontaan" voor de deur. DIT ZIJN WIJ NIET!

Wij komen alleen op afspraak, hebben een duidelijk herkenbare auto met naam, logo, telefoonnumer en website groot op de auto. Vraag de schoorsteenveger, als hij bij u voor de deur staat, altijd naar identificatie en laat nooit zomaar iemand binnen. Zo voorkomt u oplichting.

Bent u toch slachtoffer geworden van deze oplichter(s)? Doe aangifte bij de politie en meld het bij ons. Als u schade heeft ondervonden door het wel/niet uitvoeren van werkzaamheden, dan is er geen enkel bedrijf aansprakelijk en zit u met de ellende. 

VASTE KLANTEN

De jaarlijkse Gele mailing voor 2022 is verstuurd en de inlog voor vaste klanten is weer bereikbaar. Mocht u begin maart nog geen nieuwe mailing hebben ontvangen, checkt u dan met ons uw mailadres. Voor vragen kunt u natuurlijk altijd mailen of het contactformulier op deze website gebruiken. 

                                                                            Stempel 50 jaar SV

BEREIKBAARHEID

Wegens drukte en wisselende bereikbaarheid van ons kantoor hebben wij besloten om onze telefonische bereikbaarheid aan te passen. Vanaf heden zijn wij op woensdagen tussen 9.00 - 17.00 uur telefonisch bereikbaar. Krijgt u ons telefonisch niet te pakken of is het geen woensdag? Vult u dan het contactformulier in en laat uw bericht achter. Zo bereikt u ons altijd, op het moment dat het u uitkomt.