Menu
Loading…
 • 0
 • 1
 • 2
 • 3

Schoorsteenvegerij Feije

Als familiebedrijf zijn wij al sinds 1969 een begrip voor kwaliteit, service en vakmanschap op het gebied van schoorsteenvegen, schoorsteen problemen oplossen, onderhoud, reparatie, renovatie en nieuwbouw van rookkanalen.

Wij verrichten als ASPB opgeleid Rijkserkend Gediplomeerd Meester Schoorsteenveger de meest uiteenlopende werkzaamheden voor particulieren, bedrijven, instellingen, overheden, schepen, & woningbouwverenigingen, zoals:

• Het vegen van alle soorten kanalen op alle soorten daken
• Het verwijderen van verstoppingen & vogelnesten
• Het reinigen van mechanische ventilatiesystemen (met uitzondering van WTW-systemen)
• Het uitvoeren van rook-lek-dichtheidsproeven en camera-inspecties
• Het leveren & plaatsen van RVS flexibele kanalen 
• Het leveren & plaatsen van RVS star dubbelwandig geïsoleerde systeemkanalen
• Het verkopen, leveren & plaatsen van schoorsteenkappen en sierkappen
• Schade expertise voor verzekeringsmaatschappijen

Meer informatie:

Stoken volgens de Zwitserse Methode helpt zorgen voor een goede verbranding van het hout en de juiste temperatuur van de schoorsteen. Hierdoor heeft u minder roet en creosoot aanslag in uw rookkanaal en dus minder kans op schoorsteenbrand.

                              Zwitserse methode

Klik hier voor de video over de Zwitserse Methode op onze Facebook-pagina.     

                  

Wij hebben géén vacatures. Aquisitie naar aanleiding van informatie op deze website wordt niet op prijs gesteld.

Wachtlijst, OPLICHTING, Corona maatregelen, vaste klanten en bereikbaarheid

WACHTLIJST                                                                                                  Bijgewerkt op 27-6-2022

De grote stroom aanvragen door onze vaste klanten blijft binnenkomen ondanks dat het stookseizoen is al weer voorbij is. Om onze vaste klanten, die tijdig hebben aangegeven wanneer zij graag een afspraak willen hebben, goed van dienst te kunnen zijn, werken wij met een wachtlijst voor nieuwe aanvragen. Door de grote drukte is de wachtlijst is op dit moment meer dan 28 weken en wij hebben geen zicht op een terugloop.

Als u nog geen klant bent kunt u natuurlijk uw aanvraag voor het uitvoeren van veeg- of schoonmaak werkzaamheden doen. Gebruikt u hiervoor ons contactformulier. U bent nog steeds van harte welkom, echter, houdt u er rekening mee dat wij pas in het voorjaar van 2023 bij u terugkomen en tussentijds geen berichtgeving sturen in reactie op uw aanvraag.

Voor het (ver)bouwen of renoveren van een rookkanaal of andere bouwwerkzaamheden kunt u een offerte aanvragen via ons offerte-formulier. Gebruik dit formulier NIET als u een schoorsteen wilt laten vegen!

OPLICHTING

Ons bereiken nog steeds berichten dat er onder onze naam iemand willekeurig klanten opbelt en afspraken maakt. Deze afspraken worden dan niet nagekomen, of de zogenaamde schoorsteenveger staat weken later "spontaan" voor de deur. DIT ZIJN WIJ NIET!

Wij komen alleen op afspraak, hebben een duidelijk herkenbare auto met naam, logo, telefoonnumer en website groot op de auto. Vraag de schoorsteenveger, als hij bij u voor de deur staat, altijd naar identificatie en laat nooit zomaar iemand binnen. Zo voorkomt u oplichting.

Bent u toch slachtoffer geworden van deze oplichter(s)? Doe aangifte bij de politie en meld het bij ons. Als u schade heeft ondervonden door het wel/niet uitvoeren van werkzaamheden, dan is er geen enkel bedrijf aansprakelijk en zit u met de ellende. 

CORONA MAATREGELEN

Met in acht neming van alle maatregelen aangaande Corona hebben wij gelukkig door kunnen gaan met het uitvoeren van onze werkzaamheden. Binnenkort zullen alle maatregelen van tafel zijn en wordt het leven weer wat makkelijker. Wel vragen wij u om, als u of uw familieleden klachten ervaren, de afspraak te verzetten naar een later tijdstip, net als dat u dat bij een griepje zou doen. Wij voeren namelijk ook werkzaamheden uit bij mensen die tot de risicogroep behoren en willen hen niet onnodig in gevaar brengen.

VASTE KLANTEN

Vanaf heden wordt de jaarlijkse Gele mailing voor 2022 gestuurd en is de inlog voor vaste klanten weer bereikbaar. Mocht u begin maart nog geen nieuwe mailing hebben ontvangen, checkt u dan met ons uw mailadres. Voor vragen kunt u natuurlijk altijd mailen of het contactformulier op deze website gebruiken. 

                                                                            Stempel 50 jaar SV

BEREIKBAARHEID

Wegens drukte en wisselende bereikbaarheid van ons kantoor hebben wij besloten om onze telefonische bereikbaarheid aan te passen. Vanaf heden zijn wij op woensdagen tussen 9.00 - 17.00 uur telefonisch bereikbaar. Krijgt u ons telefonisch niet te pakken of is het geen woensdag? Vult u dan het contactformulier in en laat uw bericht achter. Zo bereikt u ons altijd, op het moment dat het u uitkomt.                      

 • Schoorsteenvegerij Feije | Rijnstraat 58 (géén bezoekadres!) | 2025 RS Haarlem | Contactformulier

  Wij zijn telefonisch bereikbaar op: 
  woensdagen tussen 9.00 en 17.00 uur

  Zaterdag & Zondag gesloten.

 •  Wilt u ons bereiken?

 • Vul dan het contactformulier in op deze website. Zo bereikt u ons altijd!