Menu
Loading…
 • 0
 • 1
 • 2
 • 3

Schoorsteenvegerij Feije

Als familiebedrijf zijn wij al sinds 1969 een begrip voor kwaliteit, service en vakmanschap op het gebied van schoorsteenvegen, schoorsteen problemen oplossen, onderhoud, reparatie, renovatie en nieuwbouw van rookkanalen.

Wij verrichten als ASPB opgeleid Rijkserkend Gediplomeerd Meester Schoorsteenveger de meest uiteenlopende werkzaamheden voor particulieren, bedrijven, instellingen, overheden, schepen, & woningbouwverenigingen, zoals:

• Het vegen van alle soorten kanalen op alle soorten daken
• Het verwijderen van verstoppingen & vogelnesten
• Het reinigen van mechanische ventilatiesystemen (met uitzondering van WTW-systemen)
• Het uitvoeren van rook-lek-dichtheidsproeven en camera-inspecties
• Het plaatsen van RVS flexibele kanalen 
• Het plaatsen van RVS star dubbelwandig geïsoleerde systeemkanalen
• Het verkopen en plaatsen van schoorsteenkappen en sierkappen
• Schade expertise voor verzekeringsmaatschappijen

Meer informatie:

Stoken volgens de Zwitserse Methode helpt zorgen voor een goede verbranding van het hout en de juiste temperatuur van de schoorsteen. Hierdoor heeft u minder roet en creosoot aanslag in uw rookkanaal en dus minder kans op schoorsteenbrand.

                              Zwitserse methode

Klik hier voor de video over de Zwitserse Methode op onze Facebook-pagina.     

                  

Wij hebben géén vacatures. Aquisitie naar aanleiding van informatie op deze website wordt niet op prijs gesteld.

Wachtlijst, Corona maatregelen, vaste klanten en bereikbaarheid

WACHTLIJST                                                                                                  Bijgewerkt op 8-7-2020

De grote stroom aanvragen door onze vaste klanten is weer van start gegaan nu de mailing de deur uit is. Om onze vaste klanten, die tijdig hebben aangegeven wanneer zij graag een afspraak willen hebben, goed van dienst te kunnen zijn, werken wij ook op dit moment nog wel met een wachtlijst voor nieuwe aanvragen. De wachtlijst is op dit moment 6-8 weken en de wachttijd loopt op dit moment op naarmate de zomer vordert.

Als u nog geen klant bent kunt u natuurlijk ook uw aanvraag voor het uitvoeren van veeg- of schoonmaak werkzaamheden doen. Gebruikt u hiervoor ons contactformulier.

Voor het (ver)bouwen of renoveren van een rookkanaal of andere bouwwerkzaamheden kunt u een offerte aanvragen via ons offerte-formulier. Gebruik dit formulier NIET als u een schoorsteen wilt laten vegen!

CORONA MAATREGELEN

Met in acht neming van alle maatregelen aangaande Corona kunnen wij gelukkig door met het uitvoeren van onze werkzaamheden. U kunt nog steeds afspraken met ons plannen en als u dat wenst kunnen wij zelfs met een gelaatsmasker op de werkzaamheden voor u uitvoeren. Wel vragen wij u om, als u of uw familieleden klachten ervaren, ons hiervan op de hoogte te stellen en de afspraak te verzetten naar een later tijdstip. Wij voeren namelijk ook werkzaamheden uit bij mensen die tot de risicogroep behoren en wij willen hen niet onnodig in gevaar brengen.

VASTE KLANTEN

De Gele mailing van 2020 is inmiddels verzonden aan al onze klanten. U ontvangt de nieuwe inloggegevens voor dit jaar in uw inbox. Daarmee kunt u inloggen op het Vaste klanten gedeelte rechts op deze pagina van onze website.

Heeft u nog geen bericht van ons ontvangen, controleert u dan of onze mailing in de spambox terecht is gekomen. Is dit niet het geval en had u wel uw AVG toestemming geregeld, neem dan contact met ons op om uw mailadres te controleren. Wilt u de Gele mailing niet meer ontvangen, dan kunt u zichzelf afmelden via de functie onderaan de Gele mailing.

                                                                            Stempel 50 jaar SV

BEREIKBAARHEID

Wegens drukte en wisselende bereikbaarheid van ons kantoor hebben wij besloten om onze telefonische bereikbaarheid aan te passen. Vanaf heden zijn wij op woensdagen tussen 9.00 - 17.00 uur telefonisch bereikbaar. Krijgt u ons telefonisch niet te pakken of is het geen woensdag? Vult u dan het contactformulier in en laat uw bericht achter. Zo bereikt u ons altijd, op het moment dat het u uitkomt.                           

 • Schoorsteenvegerij Feije | Rijnstraat 58 (géén bezoekadres!) | 2025 RS Haarlem | Contactformulier

  Wij zijn telefonisch bereikbaar op: 
  woensdagen tussen 9.00 en 17.00 uur

  Zaterdag & Zondag gesloten.

 •  Wilt u ons bereiken?

 • Vul dan het contactformulier in op deze website. Zo bereikt u ons altijd!