Menu
Loading…
 • 0
 • 1
 • 2
 • 3

Schoorsteenvegerij Feije

Als familiebedrijf zijn wij al sinds 1969 een begrip voor kwaliteit, service en vakmanschap op het gebied van schoorsteenvegen, schoorsteen problemen oplossen, onderhoud, reparatie, renovatie en nieuwbouw van rookkanalen.

Wij verrichten als ASPB opgeleid Rijkserkend Gediplomeerd Meester Schoorsteenveger de meest uiteenlopende werkzaamheden voor particulieren, bedrijven, instellingen, overheden, schepen, & woningbouwverenigingen, zoals:

• Het vegen van alle soorten kanalen op alle soorten daken
• Het verwijderen van verstoppingen & vogelnesten
• Het reinigen van mechanische ventilatiesystemen (met uitzondering van WTW-systemen)
• Het uitvoeren van rook – lek - dichtheidsproeven en camera-inspecties
• Het plaatsen van RVS flexibele kanalen 
• Het plaatsen van RVS star dubbelwandig geïsoleerde systeemkanalen
• Het verkopen en plaatsen van schoorsteenkappen en sierkappen
• Schade expertise voor verzekeringsmaatschappijen

Meer informatie:

Hart van Nederland item over Schoorsteenvegerij Feije en het voorkomen van schoorsteenbrand.
Klik hier voor de video.

Ook stoken volgens de Zwitserse Methode helpt zorgen voor een goede verbranding van het hout en de juiste temperatuur van de schoorsteen. Hierdoor heeft u minder roet en creosoot aanslag in uw rookkanaal en dus minder kans op schoorsteenbrand.

                              Zwitserse methode

Klik hier voor de video over de Zwitserse Methode op onze Facebook-pagina.     

                  

Wij hebben géén vacatures. Aquisitie naar aanleiding van informatie op deze website wordt niet op prijs gesteld.

Wachtlijst, onze schoorsteenveger, vaste klanten en bereikbaarheid

WACHTLIJST                                                                                                           Bijgewerkt op 7-10-2019

Het wisselende weer van de afgelopen tijd zorgt ervoor dat het stookseizoen nu al goed van start is gegaan. De grote stroom aanvragen is ook weer losgebarsten. Om onze vaste klanten, die tijdig hebben aangegeven wanneer zij graag een afspraak willen hebben, goed van dienst te kunnen zijn, werken wij ook op dit moment met een wachtlijst voor nieuwe aanvragen. De wachtlijst is op dit moment 8-10 weken en de wachttijd zal naar mate wij richting de winter gaan oplopen. Wees er dus tijdig bij met uw aanvragen.

Als u nog geen klant bent kunt u natuurlijk ook uw aanvraag voor het uitvoeren van veeg- of schoonmaak werkzaamheden doen. Gebruikt u hiervoor ons contactformulier.

Voor het (ver)bouwen of renoveren van een rookkanaal of andere bouwwerkzaamheden kunt u een offerte aanvragen via ons offerte-formulier. Gebruik dit formulier NIET als u een schoorsteen wilt laten vegen!

ONZE SCHOORSTEENVEGERS

In de afgelopen tijd heeft ons het bericht bereikt dat iemand zich voordoet als werkend voor/zijnde Schoorsteenvegerij Feije. Deze meneer komt voorrijden in een kleine zwarte bestelauto zonder bestickering, voert allerlei werkzaamheden uit en de klanten moeten allemaal contant zonder factuur afrekenen. Vervolgens zijn er allerlei gebreken en krijgen wij deze klanten aan de telefoon, aangezien zij op zoek gaan naar Schoorsteenvegerij Feije. Dit zijn wij echter NIET!

Laat u niet misleiden. Onze schoorsteenveger(s) komen in een grote bestelauto met daarop duidelijk zichtbaar onze naam, telefoonnummer, webadres en logo. Wij komen alleen op afspraak, u krijgt altijd een factuur van de uitgevoerde werkzaamheden en in onze Algemene Voorwaarden vindt u onder Artikel 5 de procedure voor reclames. Mocht er zomaar, zonder afspraak, iemand bij u voor de deur staan die beweert van Schoorsteenvegerij Feije te zijn en werkzaamheden komt uitvoeren, wijst u hem dan de deur en meldt het ons. Dit is een oplichter.

VASTE KLANTEN

Als u vóór 25 mei 2018 uw AVG toestemming geregeld had en nog geen Gele mailing heeft mogen ontvangen, neem dan contact met ons op om uw mailadres te controleren. Wilt u de Gele mailing niet meer ontvangen, dan kunt u zichzelf afmelden via de functie onderaan de Gele mailing.

                                                                         Stempel 50 jaar SV

BEREIKBAARHEID

Wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 10.00 - 12.00 uur. Krijgt u ons telefonisch niet te pakken? Vult u dan het contactformulier in en laat uw bericht achter. Zo bereikt u ons altijd, op het moment dat het u uitkomt.                           

 • Schoorsteenvegerij Feije | Rijnstraat 58 | 2025 RS Haarlem | Contactformulier

  Wij zijn telefonisch bereikbaar van: 
  Ma. t/m Vr. tussen 10.00 en 12.00 uur

  Zaterdag & Zondag gesloten.

 •  Wilt u ons bereiken?

 • Vul dan het contactformulier in op deze website. Zo bereikt u ons altijd!